Elkészítés: A pörcöt kisebb darabokra vágom, vízben felteszem főni, teszek bele babérlevelet, vágok bele chilit, fűszerezem.
A hagymákat aprítom, a répát szeletelem, a krumplit apró kockára, a gombákat félbevágom, felszeletelem a kolbászt. Egy serpenyőben zsíron megpirítom a hagymákat, hozzáadom a répát és a krumplit, megdinsztelem, majd a leveshez adom a káposztával és a gombával együtt, tovább főzöm a levest, 30 perc után beleteszem a kolbászt.
Amikor már minden csaknem puha, beleöntöm a bort, hőkiegyenlítéssel belekeverem a liszttel elkevert tejfölt.
Tejföllel és kenyérrel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.