Elkészítés: A túrót villával törjük össze, majd ízlés szerint sózzuk, és szórjuk meg őrölt köménymaggal. Ezután keverjük hozzá az apróra összevágott újhagymát, és kanalanként a tejfölt (hogy sűrű, krémes állagú krémet kapjunk).
A vékonyra felszeletelt sonkára kanalazzuk rá a túrós tölteléket, majd tekerjük fel. A két végét zárjuk le reszelt sajttal, majd 1-2 órára tegyük be a hűtőbe, hogy a krém kellően megdermedjen, és az ízek alaposan összeérjenek.
Az almát és a céklát hámozzuk meg, majd nagyobb lyukú reszelőn reszeljük le, és keverjük össze a tormával.
A tejfölt keverjük össze ízlés szerint majonézzel, csipet sóval, cukorral, (vagy édesítővel) és őrölt fehérborssal. Ezután öntsük rá az almás-tormás-céklás keverékre, majd hagyjuk 1-2 órát állni, hogy az ízek kellően összeérjenek.
Tálaláskor a körözöttel töltött sonkatekercseket az almás-tormás céklasalátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.