Előkészítés: A ribizlit leszemezzük, megmossuk. Ha egy vízzel teli edénybe szórjuk, a hibás szemek lesüllyednek az aljára! A hibátlan szemeket lecsepegtetjük. A vaníliarudat felhasítjuk, és kikaparjuk belőle a pépet. A körtét meghámozzuk, kimagozzuk, apró kockákra vágjuk.
Elkészítés: Nagy edényben összekeverjük a ribizlit, a körtét, a vaníliapépet és rudat, a befőző cukrot, és kevergetve felforraljuk. A forrástól számítva 4 percig rotyogtatjuk, kivesszük a vaníliarudat, és rögtön az elkészített üvegekbe töltjük. Azonnal lezárjuk az üvegeket, 5 percre fejtetőre állítjuk, majd sötét helyre rakjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.