Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát felaprítjuk, megfuttajuk az olajon, majd hozzáöntjük a tejszínt, a levest és a bort. Feldaraboljuk a sajtot, és ezt is hozzákeverjük. Kis lángon addig kevergetjük, míg krémes szószt kapunk. Sóval, borssal és paprikával erősen fűszerezzük, majd kb. 10 percig forrni hagyjuk.
A sütőt előmelegítjük 180 (legkeveréses 160) fokra.
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, felszeleteljük. A körtét megmossuk, kicsumázzuk, felszeleteljük, és citromlével meglocsoljuk.
Egy 30 centis piteformát kivajazunk, a krumplit és a körtét belerakoskatjuk, sózzuk, borsozzuk. Ráöntjük a sajtszószt, és betoljuk a sütőbe. 30 perc után a baconszeleteket rácsszerűen elosztjuk a tetején, majd további 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.