Elkészítés: Összegyúrjuk a tészta hozzávalóit. A tésztát egy nagyobb és egy kisebb részre osztjuk. A nagyobbikat lisztezett gyúródeszkán kinyújtjuk, a tepsibe tesszük (nem kell kivajazni) úgy hogy az oldalán legyen pereme. A meghámozott körtét kimagozzuk, és vékonyra szeleteljük, majd a tepsiben lévő tésztára tesszük. A habosra felvert tojásokat összekeverjük a tejföllel, a fahéjjal és a cukorral, majd a körtére simítjuk, a másik tésztát is kinyújtjuk, és ráhelyezzük. A széleket összenyomkodjuk, és a felvert tojással megkenjük. Villával óvatosan megszurkáljuk, és előmelegített sütőben, 180 fokon készre sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.