Elkészítés: A körtét meghámozom, kicsumázomés felkockázom, mindjárt az elején meglocsolom a citrom levével, majd jöhet a többi hozzávaló: zeller, saláta, mazsola. Lazán összekeverem őket, meglocsolom olajjal, és jöhet még egy kis citromlé, ha maradt. A kész salátát tányérra téve borsozom csak - de ne maradjon el, ha lehet, frissen őrölt bors kerüljön rá. (Az érett körtével csodálatos!)
A kenyérszeleteket 4 felé vágom, a baguette-et felszeletelem, 1-1 szelet kecskesajtot teszek rájuk, melegszendvicssütőben vagy a sütőben grill üzemmódon pirítom őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.