Elkészítés: Egy fémnyelű serpenyőben 5 dkg vajat felolvasztunk, beletesszük a porcukrot és a pisztáciát, valamint a hámozott, felezett, magozott körtéket. Addig pirítjuk, amíg a cukor karamellizálódni kezd.
A leveles tésztát serpenyő méretűre nyújtjuk, majd ráhelyezzük a körtékre. Húsvillával megszurkáljuk, és egészet serpenyőstől a sütőbe helyezzük.
Előmelegített sütőben, 200-220 fokon 25-30 perc alatt megsütjük.
Amikor a torta kihűlt, tányérra borítjuk, és porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.