Elkészítés: 15 dkg vajat habosra keverünk, egyenként hozzákeverjük 6 tojás sárgáját, majd 15 dkg cukrot, 10 dkg kókuszreszeléket, 10 dkg mazsolát, 25 dkg tehéntúrót, 1 kis citrom héját és levét, és a 6 tojásfehérjének a habját. Mindezt (kézi mixerrel) összekeverjük. Kerek tortaformában vagy kis méretű tepsiben, forró sütőben kb. 40 percig sütjük. Hogy mutatósabb legyen, a tetejét megkenhetjük cukrozott mascarponéval és reszelhetünk rá étcsokoládét. Illetve vaníliás pudinggal megkenjük és reszelt csokit vagy kakaót szórunk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.