Elkészítés: Az apróra vágott szalonnát kiolvasztjuk, a vöröshagymát feldaraboljuk és a szalonnazsíron üvegesre pirítjuk. A tűzről levéve elkeverjük benne a pirospaprikát, beletesszük a kockára vágott krumplit. Majd felöntjük 2 liter vízzel és belerakjuk a felvágott zöldpaprikát és paradicsomot. A lisztből és a tojásból tésztát gyúrunk, vékonyra kinyújtjuk. Megkenjük a szalonnás hagymával, sózzuk, borsozzuk, fél centis csíkokra vágjuk. A csíkokat feltekerjük, elvágjuk, és laza csomóra kötjük A forró levesbe téve készre főzzük. A levest az apróra vágott petrezselyemmel meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.