Elkészítés: A tojásból, a lisztből és kevés sóból tésztát gyúrunk, amit vékonyra nyújtunk.
A vöröshagymát apróra vágjuk, majd forró olajon megdinszteljük, és a tűzről levéve megszórjuk pirospaprikával. A paprikás hagymát a tésztán egyenletesen eloszlatjuk, majd megszórjuk kevés ételízesítővel. A tésztát vékonyan feltekerjük, majd kis darabokat vágunk belőle, amikre görcsöt kötünk.
A vizet feltesszük főni, amit sóval, borssal és pici ételízesítővel fűszerezünk. Beletesszük a karikára vágott burgonyát, és amikor az félig megfőtt, beletesszük a kötött galuskákat. Ha a tészta és a burgonya is puhára főtt, a leves elkészült.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.