Elkészítés: A tojásból, a lisztből és kevés sóból tésztát gyúrunk, amit vékonyra nyújtunk.
A vöröshagymát apróra vágjuk, majd forró olajon megdinszteljük, és a tűzről levéve megszórjuk pirospaprikával. A paprikás hagymát a tésztán egyenletesen eloszlatjuk, majd megszórjuk kevés ételízesítővel. A tésztát vékonyan feltekerjük, majd kis darabokat vágunk belőle, amikre görcsöt kötünk.
A vizet feltesszük főni, amit sóval, borssal és pici ételízesítővel fűszerezünk. Beletesszük a karikára vágott burgonyát, és amikor az félig megfőtt, beletesszük a kötött galuskákat. Ha a tészta és a burgonya is puhára főtt, a leves elkészült.
2024.11.29.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.