Elkészítés: 1. 2 csomag puncs ízű pudingot 9 dl tejjel és 5 evőkanál cukorral megfőzünk.
2. 5 tojás sárgáját 25 dkg porcukorral, 1 dl tejjel habosra keverünk. Hozzáadunk 1 dl étolajat, 25 dkg lisztet, 2 evőkanál kakaót, 1 csomag sütőport és a tojások felvert habját. Kikent, lisztezett tepsibe öntjük(sütőpapírral is bélelhetjük). Vizes kiskanállal rászaggatjuk a kihűlt, kemény pudingot, és megsütjük. Nagyobb tepsi szükséges.
3. Fél liter 20%-os tejfölt 4 evőkanál porcukorral és 1 csomag vaníliás cukorral elkeverünk, és a forró süteményre öntjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.