Elkészítés: Legelőször megfőzöm 9 dl tejből a pudingot - ízlés szerinti mennyiségű cukorral ízesítve, hagyom kihűlni. A 6 tojássárgáját habosra keverem a porcukorral, hozzáadom sütőporral elkevert lisztet, a kakaót, s a keményre felvert tojások fehérjét óvatosan belekeverem. Kizsírozott, lisztezett tepsibe öntöm. A kihűlt pudingból vizes evőkanállal halmokat rakok a tésztára, szétosztva a tepsiben. Megsütöm. Közben a nagy pohár tejfölt összekeverem a 3-4 evőkanál cukorral, rákenem a forró tésztára, s még néhány percre visszarakom a sütőbe. Nagyon szép fényes, márványos lesz tőle. Hidegen szeletelem.
Ezt a süteményt a férjem hozta a recepttáramba. Őt kínálták vele, nagyon ízlett neki, s elkérte a receptet. Nagyon guszta, finom sütemény, mi az első adagnál nem bírtuk kivárni, hogy kihűljön...
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.