Elkészítés: A tésztához valókból piskótatésztát készítünk. Egy magasabb szélű sütőtepsiben kisütjük. Ha kihűlt, kettévágjuk. A krémhez a pudingport 20 dkg cukorral és 2 dl hideg vízzel elkeverjük, és 15 percig állni hagyjuk. Közben egy 5 literes edényben 8 dl vizet forralunk és beleöntjük a pudingos masszát. Jó sűrűre főzzük. A 8 tojás fehérjét 10 dkg cukorral felverjük, beleöntjük a pudingos krémbe, és óvatosan elkeverve még egy kicsit főzzük. Hideg vízben időnként megkavarva langyosra hűtjük. A tepsit kibéleljük alufóliával, így rakjuk bele az egyik piskótalapot, rátesszük a krémet, és a tetejére már felkockázva tesszük a piskótát, hogy a szelet nagyságok már elkészítve legyenek, így könnyebb szeletelni. Hűtőben hagyjuk kihűlni.
Azért a tepsiben kell elkészíteni, hogy így egyenletesen formás lesz a krémesünk a szélén is, az alufóliával pedig könnyen kiemelhetjük belőle, ha már kihűlt. Tálaláskor a tetejét megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.