Elkészítés: A lisztet elmorzsoljuk a zsírral, hozzákeverjük a cukrot, a sütőport, a tojás sárgáját, az élesztőt pici tejben áztatva és annyi tejet, hogy könnyen kezelhető tésztát kapjunk.
A tésztát 4 részre osztjuk, és egyenként
kinyújtjuk. Zsírozott, lisztezett tepsibe terítünk egy lapot, megkenjük barackízzel, egy másik lappal lefedjük, és előmelegített sütőben megsütjük. A másik 2 lapot ugyanígy készítjük el.
A krémhez a vajat a porcukorral, a citrom reszelt héjával és levével kikeverjük, majd óvatosan hozzákeverjük a keményre vert tojásfehérjehabot. A kihűlt tésztákat ezzel a krémmel megtöltjük.
A sütemény tetejét porcukorral szórjuk meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.