A tojásokat a cukorral 10 perc alatt habosra keverjük elektromos habverővel. Ezután tovább keverjük a kanalanként hozzá adott vízzel.
A lisztet a sütőporral elkeverjük és könnyedén hozzá keverjük egy fakanállal. Egy nagyméretű tepsit sütőpapírral kibélelünk, a tészta háromnegyed részét beleöntjük, elsimítjuk.
A negyed részhez hozzákeverjük a kakaóport és foltokban rárakjuk a sárga tésztára.
180 fokra melegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
A tésztát hosszában elvágjuk. Mindkét lapot fél fiola rummal elkevert tejjel meglocsoljuk.
Krémkészítés: A pudingporokat a cukorral, a tejjel simára keverjük és felfőzzük, majd kihűtjük. A kihabosított vajjal összekeverjük. Fél fiola rumaromával jó krémessé keverjük és a végén hozzákeverjük a kókuszreszeléket.
Az alsó lapra rákenjük a krém háromnegyed részét, rátesszük a másik lapot és megkenjük a megmaradt krémmel.
Kókuszreszelékkel bőven megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.