Elkészítés: A tésztához kézi vagy gépi habverővel habosra keverjük a puha zsiradékot és a porcukrot, majd folyamatos keverés mellett egyenként hozzáadjuk a tojásokat. Ezután fakanállal beledolgozzuk a sütőporral elkevert lisztet. Az omlós tésztát tortaformába tesszük, megszurkáljuk, és 190-210 fokon 1/4 óráig sütjük.
A krémhez 1 dl tejszínt 2 dl vízzel felöntünk, belekeverjük a lisztet, a mazsolát és a mákot. Fel forraljuk, majd 5 percig főzzük. A krémtúróba belekeverjük a kihűlt mákkrémet, mézzel édesítjük (ízlés szerint). 1 dl tejszínt habbá verünk, és a krémhez adjuk.
A masszát a tortára simítjuk, és durvára szeletelt natúr pisztáciával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.