Elkészítés: A krémet elkészítem: a margarint és a tojássárgáját a cukorral habosra keverem. A csokit gőz felett megolvasztom, majd kissé hagyom hűlni, azután a 2/3 részét belekeverem a mascarponébe, utána a vajas krémbe.
Az ostyát laponként egy megnedvesített tiszta konyharuha közé teszem, hogy megpuhuljon, és megkenem a krémmel őket, majd feltekerem, és alufóliába csomagolva behűtöm.
Ha jól kifagytak a rudak, éles késsel ferdén felszeletelem. A tortabevonót felmelegítem, és a kis rudak végeit belemártom, majd a pörkölt mogyoróba márton, és újra behűtöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.