Elkészítés: A tésztát két egyenlő részre osztjuk, elnyújtjuk kb. 3 mm vastagságúra, és az elsőt a tepsi hátoldalán, majd a másikat a tepsiben sütjük, zsíradék nélkül.
A 9 tojásfehérjét felverjük 20 dkg cukorral. A 4 csomag vaníliás pudingport elkeverjük 10 dkg cukorral, majd simára keverjük 2 dl hideg vízzel, végül a maradék 8 dl vízzel felöntve állandóan keverve sűrűre főzzük. Ezután hozzákeverjük a felvert habot, és még 5-8 percig főzzük. Ezzel töltjük meg a kisütött lapokat. Hűvös helyre téve másnap fogyasztható!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.