A tészta: A tojásokat, a cukrot és a zsírt (margarint) a mézzel gőz fölött pár percig keverjük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a lisztet és a szalalkálit. Ebből 3 cipót gyúrunk, majd 3 lapot sütünk belőle lisztezett tepsi hátán.
Krém: A tejet 4 púpos kanál liszttel sűrűre főzzük. A margarint kikeverjük a cukorral, és a már kihűlt tejes liszthez keverjük. Ezt az elkészült masszát kétfelé vesszük, egyik felébe 2-3 kanál kakaót keverünk, a másik felébe vaníliás cukrot. Megkenjük vele a már elkészült lapokat, összeállítjuk, és jöhet a máz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.