Elkészítés:
1. Krumplikat vízben, hajában megfõzzük.
2. A hagymát az olajon közepes méretûre vágva üvegesre pároljuk a szétnyomott fokhagymával együtt.
3. Belerakjuk a kockára vágott füstölt husit, pároljuk egy kicsit.
4. Hozzáadjuk a zöldbabot és a gombát, tovább pároljuk az egyveleget, sózzuk.
5. Mikor kellemesen megpuhultak a dolgok, levesszük a tûzrõl, a kruplit megpucoljuk, karikákra vágjuk, majd összekeverjük az egyveleggel.
6. A curry-t a tejföllel összekeverjük, és már lehet tálalni is; ki-ki annyi curry-s tejfölt tesz a gezemicére, amennyi tetszik.
7. Szieszta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.