Elkészítés: A húsos szalonnát kockára vágom, egy kis zsírral kisütöm, hozzáadom a felszeletelt hagymát és a felkarikázott kolbászt, ezeket is átpirítom egy kicsit, hozzáadom a káposztát, melyet egy kicsit összevágok, illetve ha nagyon savanyú, előzőleg átmosom. Adok hozzá egy kis sót, borsot, őrölt köményt, majorannát és egy dl vizet. Együtt párolom, ha félig megpuhult a káposzta, hozzáadom a meghámozott, kockára vágott burgonyát. Készre párolom, illetve a végén egy kicsit lepirítom.
Hamar elkészül. Friss, ropogós kenyérrel tálalom. A családban van, aki tesz rá egy kis tejfölt is. Nekem jobban ízlik anélkül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.