Elkészítés: A lisztet tálba tesszük, az élesztőt kevés cukros tejben felfuttajuk. A liszthez adjuk a tojássárgákkal, a vaníliás cukorral és kicsi sóval, majd a langyos tejet fokozatosan adagolva addig dagasztjuk, amíg a tál oldalától el nem válik. Beledolgozzuk a porcukros mazsolát is.
Kikent közepes méretű tepsiben széthúzva kelesztjük, amíg duplájára nem nő.
Forró sütőben 200 fokon kisütjük.
Ha megsült a tészta, amit tűpróbával ellenőrzünk, akkor a felvert 3 tojásfehérjéből készült cukor
nélküli habot rákenjük a tetejére, és nyitott sütőajtó mellett a habot rászárítjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.