Elkészítés: A lisztet tálba tesszük, az élesztőt kevés cukros tejben felfuttajuk. A liszthez adjuk a tojássárgákkal, a vaníliás cukorral és kicsi sóval, majd a langyos tejet fokozatosan adagolva addig dagasztjuk, amíg a tál oldalától el nem válik. Beledolgozzuk a porcukros mazsolát is.
Kikent közepes méretű tepsiben széthúzva kelesztjük, amíg duplájára nem nő.
Forró sütőben 200 fokon kisütjük.
Ha megsült a tészta, amit tűpróbával ellenőrzünk, akkor a felvert 3 tojásfehérjéből készült cukor
nélküli habot rákenjük a tetejére, és nyitott sütőajtó mellett a habot rászárítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.