Előkészítés: A kukoricapelyhet durvára törjük. Kibélelünk sütőpapírral egy nagy tepsit. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: A puha vajat/margarint a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Elkeverjük egymással a lisztet és a sütőport, majd apránként, felváltva a tejjel beledolgozzuk a cukros vajba. Beleforgatjuk a kukoricapelyhet, a kókuszreszeléket, és két evőkanál segítségével kis csókokat formázunk, és nem túl közel egymáshoz a sütőlemezre ültetjük. A forró sütőbe toljuk, és kb. 10 perc alatt megsütjük. A sütőpapírról még melegen lefejtjük, és rácson vagy deszkán kihűtjük. A tepsit újra papírral bélelhetjük, hiszen a 45 darab süteményt csak két részletben tudjuk megsütni. A csokoládét gőzfürdőben vagy a mikrohullámú készülékben felolvasztjuk, belemártjuk a villát, és vékony csíkokat húzunk vele a kis csókok tetejére. Ha megkeményedtek, a süteményt fémdobozba zárva akár 2 hétig is frissen tarthatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.