Elkészítés: 7 dl sós vizet felforralunk, és lassan, folytonos keverés közben beleöntjük a lisztet. Amint besűrűsödik, levesszük a tűzhelyről, és fakanállal jól kikeverjük, majd deszkára öntjük, és kb. 10 percig hűlni hagyjuk. Nedves kézzel 15 percig dagasztjuk, amíg selymes fogású lesz. Ezután teniszlabda nagyságú gömböket formálunk belőle, majd 2,5 cm vastagságúra lapítjuk. Gyengén megvajazott palacsintasütőben barnára sütjük (kb. 16-18 db lesz), majd kivajazott tepsibe állítjuk őket, és forró sütőben 30 percig sütjük a pogácsákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.