Előkészítés: A csirkehúst apró kockára vágjuk, megmossuk. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk.
Elkészítés: Fölforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a húst. Hozzáadjuk a vöröshagymát, a fokhagymát, belemorzsoljuk a rozmaringot, felöntjük a borral, és puhára pároljuk. A petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk. Ha a hús megpuhult, beletesszük a kukoricát, a petrezselymet, megsózzuk, és jól átforraljuk. Remek kímélő vacsora, a nagyétkűeknek burgonyapürét vagy friss fehér kenyeret kínáljunk mellé.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag köret nélkül: 258 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.