Előkészítés: A csirkehúst apró kockára vágjuk, megmossuk. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk.
Elkészítés: Fölforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a húst. Hozzáadjuk a vöröshagymát, a fokhagymát, belemorzsoljuk a rozmaringot, felöntjük a borral, és puhára pároljuk. A petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk. Ha a hús megpuhult, beletesszük a kukoricát, a petrezselymet, megsózzuk, és jól átforraljuk. Remek kímélő vacsora, a nagyétkűeknek burgonyapürét vagy friss fehér kenyeret kínáljunk mellé.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag köret nélkül: 258 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.