Elkészítés: 1. A liszteket összekeverjük, majd a fokhagymát belereszeljük. A felfuttatott élesztőt a tejjel, és langyos sós vízzel, a dagasztógép táljába töltjük a liszttel együtt. A tejfölt és az olajat a dagasztó-menet közben tesszük bele. Géppel jól bedagasztjuk, és 1 órán át letakarva meleg helyen kelesztjük.
2. Lisztes asztalra borítjuk, átgyúrjuk. 2 részre vágjuk, majd kinyújtjuk kb. 25 cm átmérőjű körökké. Görgős vágóval körönként 8 cikkre vágjuk. Langyos helyen kelesztjük kb. 1 órán át.
3. Megkenjük a tetejét tejjel, megszórjuk a szezámmaggal, és 180 C-on szép pirosra sütjük kb. 15-18 perc alatt. Mikor kivesszük a sütőből, ismét megkenjük tejjel, majd rácson hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.