Elkészítés: A kenyeret kis kockákra vágjuk, vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk. A kukoricát lecsepegtetjük, durvára vágjuk. A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A paradicsomot megtisztítjuk, kisebb darabokra vágjuk.
A darált húst a kenyérrel, a kukoricával, a vöröshagyma felével és a tojással összekeverjük, sóval, borssal, a fokhagymával és a finomra vágott korianderrel ízesítjük.
A masszából nedves kézzel kis golyókat formázunk. Az olajat felforrósítjuk, és a húsgolyókat megsütjük benne.
Serpenyőben felforrósítjuk a 2 evőkanál olajat, a maradék hagymát üvegesre pároljuk benne, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a paradicsompürét, sózzuk, borsozzuk, összeforraljuk (ízlés szerint turmixolhatjuk is).
A pici húsgolyókat a paradicsomos szósszal tálaljuk vendégvárónak, partifalatnak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.