Előkészítés: A burgonyát enyhén sós vízben, héjában megfőzzük. A póréhagymát megtisztítjuk, alaposan megmossuk, (csak a fehér részét) vékonyan felkarikázzuk, a paprikát kicsumázzuk, apró kockákra vágjuk. A kukoricát lecsepegtetjük, a petrezselymet finomra aprózzuk.
Elkészítés: A vajat/margarint felforrósítjuk, rádobjuk a pórét és a paprikát, majd erős tűzön, folyamatosan keverve 3-4 percig pirítjuk. A burgonyát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, mély tálba tesszük. Hozzáadjuk a kukoricát, a petrezselymet, a pirított pórét-paprikát, a paprikakrémet, ízlés szerint sót, (frissen) őrölt borsot, majd megszórjuk a liszttel, és összekeverjük a tojássárgájákkal. A masszából puffancsokat formálunk, és kisütjük. Papírkendőre téve felitatjuk róluk az olajat, előmelegített tálra halmozzuk, és azonnal tálaljuk. Sült húsokhoz, virslihez, grillezett sültekhez pompás; ketchuppel gazdagítva önálló étel!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.