Elkészítés: A golyókhoz összegyúrjuk a szobahőmérsékletű margarint a cukorral, hozzáadjuk a tojást, a lisztet és a kakaót, és kis diónyi gombócokat formálunk belőle. A gombócokat hézagosan lerakjuk egy margarinnal kikent, liszttel megszórt tepsibe. A masszához egy csipet sóval felverjük habnak a tojásfehérjéket. A massza többi alapanyagát jól összedolgozzuk, végül hozzáadjuk a keményre vert tojáshabot. A masszát a tepsibe tett golyók közé folyatjuk, és 200-220 fokon megsütjük. Kihűlés után kockára vágjuk, és porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.