Elkészítés: A tésztához a tojássárgáját 20 dkg cukorral és 8 evőkanál vízzel sűrűre keverjük, 20 dkg lisztet, egy kis kakaót, sütőport adunk hozzá, összekeverjük, és egy nagy gáztepsiben megsütjük.
A krémhez 2 csomag tejszín ízű pudingot 5 evőkanál cukorral, vaníliás cukorral, fél liter vízzel felfőzzük. 7 tojásfehérjét cukorral felverünk, és a tűzről levett forró krémhez keverjük, majd a kissé kihűlt tésztára forrón rákenjük.
Tetejére a habfixálóval felvert tejszínt a már kihűlt krémre kenjük. A tejszínhab tetejére csokoládét reszelünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.