Elkészítés: A tészta hozzávalóit szépen összegyúrjuk, majd 9 cipót készítünk belőle, és 2 órát állni hagyjuk őket.
1 kanál sót 25 dkg margarinnal összekeverünk.
Fogjuk a cipókat, és egyenként kb. fél ujjnyi vastagra kinyújtjuk, mindegyik tetejét megkenjük a sós vajjal, és 3-3-at egymásra helyezünk. Így hajtogatjuk össze őket és állni hagyjuk egy ideig. Majd a kapott 3 cipót egyenként kerekre és kb. félujjnyi vastagra nyújtjuk, cikkekre vágjuk, (mintha tortát szeletelnénk) a cikkek közepébe 1-1 szelet sajtot teszünk, felcsavarjuk, a tetejét megkenjük tojással, esetleg meghintjük szezámmaggal. Kikent tepsibe rakjuk a kifliket, és közepes tűznél szép aranysárgára sütjük őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.