Elkészítés: Megforrósítjuk az olajat egy serpenyőben, és a csirkehúst aranybarnára pirítjuk rajta. Kivesszük és félretesszük. 2. A hagymát mefuttatjuk a maradék olajon, lecsökkentjük a hőt, és hozzáadjuk a fűszereket. 1 percig pirítjuk. Visszatesszük a csirkét a serpenyőbe, megszórjuk liszttel, és apránként ráöntjük az alaplét. Felforraljuk, majd lassú tűzön 30 perc alatt puhára pároljuk. Hozzákeverjük a mandulát, a datolyát és a joghurtot (vagy tejfölt), a friss korriander felét. Lassú tűzön 10 perc alatt összeforraljuk. Forrón, a maradék korrianderrel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.