Elkészítés: Olvasszunk fel 25 dkg étcsokoládét a tejben a vaníliarúd kikapart belsejével együtt, tegyük bele a vajat meg a cukrot, és keverjük simára. Adjuk hozzá egyesével a tojásokat, öntsük sütőpapírral bélelt 20 cm-es tortaformába, és gőzöljük vízzel teli tepsiben, 180 fokon 1 óráig. Hagyjuk kihűlni, majd tegyük hűtőbe legalább 4 órára. Tálalás előtt szórjuk meg a kakaóval és a porcukorral, rakjuk körbe a maradék csokival, és reszeljük rá a fehércsokoládés is.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.