1. A tojássárgát a cukorral világos habbá verjük. Hozzáadjuk a sót, a tejet és az olajat. Ismét felverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a liszt és sütőpor keverékét, majd a tojashabot.2. Tepsibe tesszük, 180 fokon 10 percig sütjük. A kihűlt lapot 3 részre vágjuk.3. A krémsajtot elkeverjük a felvert tejszínhabbal. Édesítjük.4. A krémmel megkenjük a tésztalapokat, majd egymásra pakoljuk. A tetejére díszítésként tehetünk még krémet, amit előtte süteményes zsákba töltünk. A tetejét akármilyen szezonális gyümölccsel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.