Elkészítés: A 2 db tojást a 20 dkg porcukorral, 5 dkg zsírral, 2 kanál kakaóval, 1 kanál mézzel és 1 kávéskanál szódabikarbónával gőz fölött 5 percig simára keverjük, majd 40 dkg liszttel összegyúrjuk.
3 részre osztjuk, zsírozott tepsi tetején 3 lapban megsütjük 180 °C-on.
A puncs ízű pudingot 3 dl tejjel megfőzzük, majd kihűtjük (közben folyamatosan kavarjuk, hogy ne hártyásodjon). A vaníliás pudingot a vaníliás cukorral és a tejjel szintén megfőzzük, majd ezt is hűlni hagyjuk.
A margarint 20 dkg porcukorral krémesre keverjük, 2 felé osztjuk, majd a pudingokba keverjük, miután azok kihűltek.
A lapokat megtöltjük a krémekkel. A tetejére csokimázt készítünk: a tortabevonó csokoládét 4 evőkanál olajjal felolvasztjuk, majd a süti tetején elsimítjuk.
A sütemény elkészítése itt véget ért, azonban a puhulási idő kb. 1 nap.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.