Elkészítés: A tésztához a tojást, a kakaót, a mézet, a cukrot és az 5 dkg margarint összekeverjük, és gőz fölött 5 percig kevergetjük. A gőzről levéve hozzáadjuk a szódabikarbónával elkevert lisztet, és jól összegyúrjuk. Hűtőbe tesszük, amíg a krém elkészül, különben nagyon ragad. Pihentetés után 3 részre osztjuk, és lisztezett deszkán kinyújtjuk. Tepsi hátán, egyenként, 5-5 perc alatt kisütjük. A krémhez a vaníliás pudingot 6 dl tejjel megfőzzük, és gyakori kevergetés közben kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, és a kihűlt pudingot hozzáadjuk. A kisült lapokat bőven megkenjük a rummal elkevert tejjel, és beletöltjük a vaníliás krémet. A tortabevonót gőz fölött felolvasztjuk, hozzáadjuk az olajat, és egyenletesen a süteményre terítjük. Hideg helyen dermesztjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.