Elkészítés: A kakaóport, a mézet, a tojás, 20 dkg porcukrot, 5 dkg margarint, a szódabikarbónát összekeverjük, és 3 percig gőz fölött keverjük. Ezután összegyúrjuk a liszttel, és 3 lapot sütünk belőle. (Minden lapot mielőbb nyújtsunk ki, mert a tészta gyorsan megkeményedik!)
Az epres pudingport 3 dl tejben megfőzünk. 12,5 dkg margarint 10 dkg porcukorral habosra keverünk, ezt simára keverjük a pudinggal, és az alsó lap tetején szétkenjük.
A vaníliás pudingot is megfőzzük 3 dl tejben. A margarin másik felét 10 dkg porcukorral habosra keverjük, és simára keverjük a vaníliapudinggal. Ez kerül a második lap tetejére.
A vaníliás pudingkrém tetejére ráhelyezzük a harmadik lapot. Porcukorral meghintjük a tetejét, de lekenhetjük csokimázzal is.
Néhány órát hagyjuk pihenni, majd szeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.