Elkészítés: A borjúhúst apró kockára vágjuk, jól megmossuk. A vegyes zöldséget, gombát szintén kockára
vágjuk.
A finomra vágott vöröshagymát üvegesre pirítjuk a vajon, hozzáadjuk a borjúhúst és a vegyes zöldséget, folyamatosan kevergetjük. Ha lepirítottuk, megszórjuk liszttel, elkeverjük, és felengedjük vízzel. Sóval, borssal fűszerezzük, és lassan főzzük.
Ha a hús és a zöldség megpuhultak, tejszínnel dúsítjuk, és tálalásig melegen tartjuk.
Tálaláskor a levesbe hámozott citromkarikát teszünk, és tejföllel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.