Elkészítés: A tojássárgákat a kristálycukorral és 8 evőkanál meleg vízzel kikeverjük. Hozzáadjuk a sütőport, a lisztet, a tojások felvert habját. A felét kivajazott-lisztezett tepsibe öntjük. A másik felébe 4 evőkanál kakaóport keverünk, azt a masszát is a tepsibe öntjük, majd előmelegített sütőben megsütjük.
A 3 dl tejben cukor nélkül megfőzzük a pudingot, kihűtjük. 12,5 dkg margarint 10 dkg porcukorral, 1 csomag vaníliás cukorral, kevés rummal habosra keverünk, majd hozzáadjuk a pudingot. Rákenjük a kihűlt tésztára. A csokimázhoz 10 dkg margarint megolvasztunk 2 evőkanál kakaóporral, langyosan a krémre simítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.