Elkészítés: A fagyos halat felolvasztjuk, majd sózzuk és borsozzuk. Félretesszük, míg a mártást elkészítjük.
A sajtot lereszeljük, a sonkát felkockázzuk. A gomba levét leszűrjük. A sajtot, a sonkát és a gombát összekeverjük a tejszínnel, egy kis borssal ízesítjük, lefedjük, majd hűtőbe rakjuk.
A halat a kukoricadarába beleforgatjuk, majd a felvert tojásba mártjuk, ezután a mandulában forgatjuk meg. Bő, forró olajban megsütjük.
A halat forrón, a mártást hidegen tálaljuk, és egy kis salátával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.