Elkészítés: Előmelegítjük a sütőt 220 fokra (a légkeveréses sütőt 200-ra). Megtisztítjuk, felszeleteljük a gyömbért, és turmixgépbe tesszük. Leöblítjük a koriandert, néhány szálat félreteszünk, a többit a gyömbérhez adjuk. Lereszeljük az egyik lime héját, kifacsarjuk a levét, és a vajjal, a sóval, a borssal és a cayenne borssal együtt a turmixgépbe tesszük a gyömbérhez. Simára turmixoljuk, majd a masszából hengert formálunk, és frissentartó fóliába tekerve hűtőbe tesszük. A másik lime-ot cikkelyekre vágjuk és félretesszük. Kikenjük a tepsit vajjal, elrendezzük benne a lazacot, és megkenjük olajjal. Megsózzuk, és úgy 8 percig sütjük, amíg finoman omlóssá válik. Kivesszük a halat, tányérra tesszük, 4 szeletre vágjuk a vajhengert, és a lazacokra tesszük. Lime-cikkelyekkel és korianderzölddel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.