Elkészítés: A leveles tésztát fél centi vastagra kinyújtjuk sütőpapíron.
A lazacot apróra vágjuk, összekeverjük a felaprított snidlinggel és a fokhagymával, a sajtkrémmel, a lime lereszelt héjával és levével.
Egyenletesen rákenjük a tésztára úgy, hogy a szélén szabadon maradjon egy csík. Feltekerjük a sütőpapír segítségével, a végénél megkenjük tojással, majd kívülről is lekenjük, és 1 órára fagyasztóba tesszük.
Ezután 1,5 centis szeletekre vágjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. 180 fokos sütőben negyed óra alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.