Elkészítés: A tojásokat több csipet sóval a piskótához hasonlóan habosra verjük, majd hozzádolgozzuk a sütőporral elkevert lisztet és az olajat. Sütőpapírral kibélelt sütőlemezen vékony lapot sütünk belőle.
Mikor megsült, a papírt lehúzzuk róla, és még melegen feltekerjük. Hideg helyen hagyjuk kihűlni.
Mikor kihűlt, kitekerjük, és megkenjük a sajtkrémmel, megszórjuk az apró kockákra vágott paprikával, ráfektetjük a lazacszeleteket, és szorosan feltekerjük.
Hideg helyen kifagyasztjuk, és tálalás előtt felszeleteljük.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.