A csirkemellet sózom, borsozom, hagyom kicsit állni. Egy lábosban felforrósítom a zsírt, átpirítom rajta a csirkemellet, majd kiszedem.
A szalonnát szeletekre vágom, bevagdosom és kisütöm a visszamaradt zsírban, szűrőlapáttal azt is kiveszem. A zsírba teszem a szeletekre vágott hagymát, megsózom, 4-5 percig párolom, hozzáteszem a karikára vágott kolbász, együtt is sütöm kis ideig.
Ezután következik a kockára vágott paprika, karikára vágott erős paprika, kicsit megsózom a paprikát is, hogy puhuljon. Amikor félig puha, hozzáteszem a paradicsomot, ekkor jön bele pirospaprika és kevés cukor, visszateszem bele a csirkemellcsíkokat is, együtt sűrűre főzöm.
Párolt rizst készítek mellé köretnek, de csak simán puha kenyérrel is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.