Elkészítés: A májat inaitól megszabadítom, felszeletelem. A hagymát félfőre, a paprikát és a paradicsomot karikára vágom, a szilvaszemeket felezem, kimagozom.
Egy nagyobb serpenyőben a libazsíron megfonnyasztom a hagymát, sózom, amikor üvegesedik, hozzáadom a paprikát és a paradicsomot, fűszerezem, felöntöm a borral, kellemes szaftot készítek.
Beleadom a májszeleteket és a felezett szilvákat, villával mindkettőt forgatva közepes lángon készre párolom. Ha igényli, még adok hozzá kevés bort, sűrű, nagyon ízes szaftot kell kapjak.
Friss ropogós félbarna kenyérrel tálalom, aki kedveli, savanyúságot is adhat hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.