Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítjuk, sóval, színes borssal fűszerezzük, sütésig hűtőben tároljuk.
A rizst a húslevesben feltesszük főni, hozzáadunk 1 kisebb fej tisztított vöröshagymát, és amíg a rizs elkészül, elkészítjük a lecsót.
A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk, serpenyőben zsírjára pirítjuk, hozzáadjuk a cikkekre vágott vöröshagymát, paprikát, paradicsomot. Sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk a fűszerpaprikát.
Egy tepsi aljában vékony rétegben elsimítjuk a lecsóalap felét, ráhelyezzük a csirkecombokat, a tetejére pedig a lecsóalap másik felét tesszük. Az egészet betakarjuk a főtt rizzsel, majd meglocsoljuk a kikevert tejföllel. 160 Celsius-fokos sütőben 60–80 perc alatt készre sütjük.
Tálaláskor megszórjuk durvára vágott petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.