Elkészítés: A friss csirkemájat szívvel együtt megtisztítom, majd a májat lebenyeik szerint kettészelem. A szíveket szép hosszú, vékony csíkokra vágom.
A vöröshagymát nagyon vékonyra karikázom, és mély teflon serpenyőben forró olajon icipicit megfuttatom. Ez pár perc csupán. A forró hagymára rakom az előkészített májat és szívet, egyenletesen beterítve vele az egész serpenyőt, majd fűszerezem fehérborssal lazán, hogy minden darab májra jusson, közben lassítom a tüzet, de nem teszem takarékra, ételízesítőt szórok rá nagyon kevés tengeri só kíséretében. Hozzáadom a tört fokhagymát, az apró szeletelt gombát, a
felkarikázott zöldpaprikát (egyik csípős) és paradicsomot. Lefedem, és kb. 8 percig fedő alatt párolom, majd megszórom majoránnával, és készre párolom.
Petrezselymes krumplival tálalom, fokhagymás-tejfölös uborkasaláta is nagyon illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.