Elkészítés: A karajt felszeleteljük, kicsit kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk. A felhevített olívaolajon mindkét oldalát hirtelen átsütjük. Ha mindkét oldala kérget kapott, óvatosan felöntjük 2 dl vízzel, és félkészre pároljuk. Kb. 30-40 perc. Ha kell, akkor kevés vízzel pótoljuk a levét.
Ezután rákarikázzuk a vöröshagymát, a paprikát, a paradicsomot és az 1 dl vízzel felhígított paradicsompürét. Készre, azaz zsírjára sütjük.
Sós vízben főtt burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.