Elkészítés: Első lépésben feltesszük a rizst sós vízben főni,. Ezután lecsót készítünk: a vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a felkockázott paprikát és paradicsomot, fűszerezzük, készre főzzük, majd két felé osztjuk.
A csirkemellet csíkokra vágjuk, és sóval, borssal, fokhagymával megpirítjuk egy kevés olajon. Tepsibe vagy tűzálló tálba rétegezzük őket, alulra kerül a rizs, fölé a lecsó egyik fele, majd a csirkemellcsíkok következnek, és rátesszük a lecsó másik felét. A tetejére vékony bacon szeleteket helyezünk.
Fóliával lefedjük, és kis lángon negyed óráig sütőben sütjük.
Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.