A rizst forrásban lévő sós vízben megfőzzük, leszűrjük, lemossuk, lecsöpögtetjük.
A zöldségeket megmossuk, leszárítjuk. A lilahagymát, a paradicsomot cikkekre, a paprikákat félkarikára, a zöldhagymát karikára vágjuk.
Egy serpenyőben olivaolajat hevítünk, és megpirítjuk benne a zöldségeket az alábbi sorrendben: a lilahagymával kezdjük, amit 1 percig pirítunk. A paprikával is egy percig pirítjuk. Végül a paradicsomot belekeverjük pirítás nélkül.
A salátaléhez a hozzávalókat összekeverjük, majd ráöntjük a kihűlt zöldségekre. Hozzákeverjük a rizst, pár órára hűtőszekrénybe tesszük. Salátalevélen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.